![]() |
![]() |
|
|
|
Сайт Всеукраинской Ассоциации аквариумистов Фотогалерея (Киев) Фотогалерея (Москва) Интернет-магазин аквариумных товаров |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
Член Всеукраинской Ассоциации аквариумистов
![]() Регистрация: Nov 2002
Поблагодарил(а): 308 Поблагодарили 234 Раз(а) в 131 Сообщениях Репутация: 249
|
Пробиотики в корме!
Внимательно прочитайте! И потом поговорим.
http://www.vitawater.ru/products/korm02.htm http://uniagro.ru/common/uniagro.php?idrazdel=5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Живу я тут
|
Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Живу я тут
|
Цитата:
Цитата:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Живу я тут
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 7 Раз(а) в 7 Сообщениях Репутация: 71
|
Цитата:
Bacillus, звісно. Ці дві бактерії пхають куди завгодно - і в котячий корм, і в людські ліки, а тепер і до риб, схоже, дістались. Проте з цими бактеріями не все гарно і зрозуміло. Сумніваюсь, що все так просто. Ну не буває так, щоб всі патогени пригнічувались, а всі інші - не пригнічувались зовсім[/quote]. Ну, скажімо, препарать зносить всі Грам-негативні бактерії, а виробники препарату з усіх сил робять вигяд, що всі Грам-позитивні - непатогенні. Звісно все зовсім не так, але хто сказав, що в рекламі треба писати правду? Цитата:
Якщо препарат 100% летальний, про еволюцію можна не хвилюватись. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Живу я тут
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 Раз(а) в 4 Сообщениях Репутация: 15
|
при определённых дозировках препарат Субалин действительно имеет положительный эффект (отрицательного уж точно не имеет). Есть данные опытов и практика применения в рыбном хоз-ве
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Живу я тут
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 Раз(а) в 0 Сообщениях Репутация: 10
|
Використання пробіотиків в акваріумній практиці може мати
позитивний |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Живу я тут
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 Раз(а) в 0 Сообщениях Репутация: 10
|
ефект лише з метою профілактики захворювань риб і доведення ослаблених особин до нормального стану.
Більш широко, про необхідність пробіотиків, можуть сказати бохіміки,іхтіопатологи і звичайно практики, які мають досвід у використанні прбіотиків. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Живу я тут
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 Раз(а) в 4 Сообщениях Репутация: 15
|
а я кто?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Почетный участник форума
Поблагодарил(а): 245 Поблагодарили 144 Раз(а) в 82 Сообщениях Репутация: выкл.
|
Цитата:
Там пишуть, що ці бацили пригнічують хвороботворні бактеріі тому, шо конкуруть з німи та стимулюють захисні механізми організму (щоб пояснити як, треба написати довгу лекцію по імунології). Про те що всх пригнічують там теж не написано. Якщо правда про інтерферони, то це без сумніву продукт такзваної біотехнології тобто штучний ГМО (хоча для бактерій цей термін не дуже підходить). Отут могла поритися собака, бо бактерій зазвичай генетично модифікують за допомогою плазміди-вектора -- так званого R-фактора яка є носієм гена антибіотікорезистентності бактерій, тому власне, останнім часом прискорилось розповсюдження бактерій стійких до антибіотиків. Але якщо работа з штамами вищеописаних бактерій велось з ціллю створення високо-конкурентних штамів, то наврядчи вони здатні передавати плазміди тим з ким активно конкурують. Додавання такого препрата до корму тварин без сумніву є корисним. Прошу пробачення що не про риб. Якщо ваш собака під час прогулянки збирає, вибачте, лайно, то дайте йому цей препарат і він більше не стане цього робити. |
|
![]() |
![]() |
![]() |